Contact
Contact

Gazongrassen

Een mooi en functioneel gazon is een belangrijk onderdeel van de woonbeleving. Met een kwalitatief hoogwaardig gazonmengsel is de kans op jarenlang gazonplezier het grootst.

Meer over gazongrassen

Duik in onze kennisbank en bekijk gazonprojecten

Meer weten of
advies op maat?

Samen maken we jouw groenproject een succes

Een groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een belangrijk onderdeel van een gezonde en gelukkige leefomgeving. Advanta is toegewijd aan het leveren van gazongrassen van de hoogste kwaliteit die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit en het welzijn.

Advanta is specialist in hoogwaardige gazongrassen. Een weelderig groen gazon begint met de keuze van een goed gazonmengsel. De drie gazonmengsels van Advanta bevatten zorgvuldig geselecteerde grassoorten die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van een gazon.

Dankzij jaren van onderzoek en ontwikkeling leveren wij graszaden van de hoogste kwaliteit die goed bestand zijn tegen ziekten, droogte en intensief gebruik. Onze groenspecialisten staan daarbij klaar met deskundig advies op maat om jouw gazonprojecten te ondersteunen.