Contact
Contact

Over Advanta Seeds

Advanta Seeds levert voor elk groenvraagstuk een oplossing: zaaizaden van de allerhoogste kwaliteit met deskundige advisering en begeleiding van experts. Voor professionele gebruikers van graszaden en bloemen/kruidenmengsels is Advanta al sinds 1879 de betrouwbare partner.

contact advanta

Persoonlijk advies op maat

Als onderdeel van Limagrain, een wereldwijd actieve coöperatieve groep in de veredeling van landbouw- en groentengewassen, kunnen we steunen op een enorme kennis en expertise. Met drie gedreven groenspecialisten delen we die kennis met onze klanten, met altijd als doel: een perfect resultaat van jouw groenproject.

Advanta zaaizaden zijn verkrijgbaar bij onze dealers.

Advanta Seeds & Limagrain

Advanta Seeds maakt deel uit van Limagrain Nederland. Op ons researchbedrijf in de Zeeuwse polder (Rilland) werken we met meer dan 100 bevlogen collega's aan de ontwikkeling en vermarkting van gewassen en zaadmengsels voor de landbouw en de groensector.

Ons moederbedrijf is de Franse coöperatie Limagrain. Vandaag nog altijd een boeren-coöperatie en een van de leidende veredelingsbedrijven in Europa en wereldwijd. Jaarlijks investeert Limagrain ruim 17% van de omzet in research. We zijn actief in de gehele keten: van veredeling, zaaizaadproductie tot verwerking en afzet van grondstoffen en eindproducten uit onder meer graan.

Deskundig advies

Bij Advanta geloven we in de combinatie van topkwaliteit producten met daarbij persoonlijk advies op maat. Onze experts Job, Jan en Mark gebruiken hun ruime ervaring, kennis en inzichten vanuit ons researchbedrijf om klanten te ondersteunen in de mengselkeuze en het gebruiken van onze gras- en bloemenmengsels. Een geslaagd groenproject begint immers met de juiste keuzes.

Ook na het zaaien staan onze specialisten voor je klaar. We gaan niet voor de korte termijn maar investeren in duurzame relaties, zodat we samen de leefwereld groener, biodiverser en prettiger om in te leven en recreëren maken.

Voor elk groenvraagstuk een oplossing

De groensector is dynamisch, uitdagingen en wensen zijn continu onderhevig aan veranderingen vanuit beleid, de maatschappij en de weersomstandigheden. Bij Advanta spelen we hier op in en bieden we voor elk groenvraagstuk een oplossing. We ontwikkelen ons zeer uitgebreide assortiment graszaadmengsels en bloemen/kruidenmengsels voortdurend en bieden daarnaast oplossingen op maat.

Bedrijfsvideo Limagrain Nederland

Meer weten of
advies op maat?

Samen maken we jouw groenproject een succes